Ik ben Edsel Lewis, geboren in Suriname en sinds 1975 woon ik in Nederland. Samen met mijn echtgenote woon ik aan de rand van de Veluwe waar ik vrijwel dagelijks een wandeling door de bossen maak. Ik combineer deze wandelingen vaak met mijn andere hobby, namelijk fotografie.

Dankzij mijn levens- en werkervaring beschik ik over de sociale vaardigheden die nodig zijn om dit werk enthousiast en gemotiveerd te vervullen. Ik signaleer aandachtspunten en durf deze ook kenbaar te maken, maar ben opbouwend in het geven van feedback. Verder zie ik problemen en onbekendheden meer als vraagstukken, waarbij mijn nieuwsgierigheid, creativiteit en ‘out of the box – denken’ worden aangewakkerd.

Mijn coachstijl is het best te omschrijven als intensieve aandacht gecombineerd met luchtigheid en gepaste humor. Als coach begeleid ik jou langs de zijlijn terwijl je zelf het voortouw neemt. Ik geef geen oplossingen of antwoorden – want die heb je al zelf in je. Ik luister zonder oordeel, deel mijn observaties en waarnemingen en daag je uit als dat nodig blijkt. In mijn aanpak staat de hulpvraag centraal en is grotendeels gericht op het vergroten van persoonlijk inzicht.

Mensen in mijn directe omgeving omschrijven mij als een stabiele factor, betrouwbaar, steunpilaar, optimistisch en eerlijk.

Mijn bezieling in dit vak wordt mede gevormd door een diep vertrouwen in en bewondering voor het leven en de wijsheid die in ieder mens huist.