Loopbaan coaching

Het is belangrijk om jezelf als professional en als mens voortdurend te blijven ontwikkelen. Wie geluk ervaart in het werk is leergieriger, creatiever, productiever, zelfverzekerder en beter bestand tegen veranderingen en stress.
Gelukkig werken is dus niet alleen prettiger, maar ook effectiever: het is goed voor jouw vitaliteit, je collega’s en ook goed voor jouw privéleven. Als coach wil ik je helpen bij het verhogen van je werkplezier, vitaliteit en daarmee de kwaliteit van je leven.
Als coach begeleid ik jou langs de zijlijn terwijl je zelf het voortouw neemt. Ik geef geen oplossingen of antwoorden – want die heb je al zelf in je. Ik luister zonder oordeel, deel mijn observaties en waarnemingen en daag je uit als dat nodig blijkt. In mijn aanpak staat de hulpvraag centraal en is grotendeels gericht op het vergroten van persoonlijk inzicht. Ik bied instrumenten voor het ontdekken van je talenten en het vergroten van je zelfinzicht. Om zo meer en beter inzicht te krijgen in het werk of de rol die bij jou past.

Om goed te kunnen kiezen is het van belang eerst te weten wie je bent en waar je voor staat, waar je naartoe gaat en waarom je daar naartoe wilt. Persoonlijke visie is enorm krachtig, en helpt je, je doelen te transformeren in acties.

Soms is een loopbaancoachingstraject, een carrieĚ€retraject. Veel vaker nog is het een reis naar binnen – of beter: je duikt eerst in jezelf om jezelf daarna weer te verbreden en aan te sluiten

Met de onderstaande vragen kun je bij Lewis Coaching terecht:

  • Hoe kom ik erachter wat ik echt wil in mijn werk?
  • Ik twijfel over een volgende stap in mijn loopbaan.
  • Is mijn huidige werk nog wel passend?
  • Waar ligt mijn talent en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Ik wil meer betekenis en zingeving ik mijn werk.
  • Hoe vind ik mijn passie en uitdaging in mijn werk?
  • Ik wil meer plezier ervaren in mijn werk.
  • Wat wil ik nu écht en wat kan ik?

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de tijd genomen om de leer-/ontwikkel vraag helder te formuleren. Ook wordt een plan van aanpak gemaakt met daarin onder meer het aantal gesprekken, de frequentie en het tijdspad. 

Neem contact op wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen.