Klant ervaringen

5 juli 2023

====================================================================================================

21 juni 2023

21 juni 2023

13 oktober 2022

Jeroen Keizer

===================================================

7 oktober 2022

Edsel is mijn sparringpartner geweest gedurende de periode waarin ik zelf met veel vragen rondliep. In de gesprekken daagde hij me uit om te vertellen. Hij hield me een spiegel voor waardoor ik eerlijk naar mezelf heb leren kijken. Ik maak nu sneller beslissingen die mijn doelen en dromen dichterbij brengen. Edsel zag de innerlijke reus in mij en heeft deze aan het licht weten te brengen. De ondersteuning was “down to earth”, realistisch en bovenal op een relaxte manier. Kortom; een aanrader voor iedereen om eens in gesprek te gaan met Edsel. Edsel; nogmaals bedankt!

Anneke Kraeger

==================================================

22 april 2022

Edsel heeft mij geholpen goed met frustraties om te gaan en heeft mij laten zien hoe ik invloed kan uitoefenen op onderwerpen waarvoor ik het de moeite waard vind er aandacht aan te geven. Dit heeft hij o.a. gedaan door mij verschillende inzichten te tonen, een spiegel voor te houden en met mij mijn enneagram door te nemen. Ik heb van dit traject veel opgestoken en heb geleerd dat het verstandig is om goed te kiezen wanneer je vecht en wanneer je het laat. Het coachtraject en de inzichten daaruit hebben mij ook meer rust gegeven, omdat ik geleerd heb beter met de frustraties om te gaan, die op de werkvloer leven en die ik tegenkom.

Anton-Jan Pereira Vredeveld

=================================================

13 april 2022

Edsel heeft mij laten kennismaken met mijzelf. In de open en eerlijke gesprekken zet hij je in beweging en krijg je het vertrouwen om je eigen koers te gaan varen. De ondersteuning in dit proces heb ik ervaren als betrokken, open en ontspannen. Gun het jezelf, je bent het waard!

Claudia Lukassen

=================================================

17 maart 2022

Edsel, was voor mij een rustpunt. Heeft helderheid gebracht in de door mij te maken keuzes. Door inzicht te geven in wie ik ben en waar ik voor sta. Zijn ondersteuning heb ik als warm, eerlijk en transparant ervaren.

Kristel Blankespoor

=================================================

6 augustus 2021

Edsel coacht op een prettige en ontspannen manier. Hij helpt je om meer richting te geven aan je werk en leven en om je meer bewust te worden van je eigen behoeftes. Aanrader!

Marieke Hustinx

=================================================

 21 januari 2021

Ik ben blij dat je vanuit jouw gevoel reageert, omdat dat vaak precies "spot on" was. Top!

Tom Buma

==================================================

18 januari 2021

Het coachingstraject heb ik als zeer waardevol ervaren. Edsel is een mooi mens, die goed kan luisteren en op de juiste momenten de goede vragen weet te stellen. In relatief korte tijd weet hij een fijne vertrouwensband op te bouwen. Deze eigenschappen hebben wat mij betreft zeker geholpen om mooie stappen te zetten en mij op weg te helpen bij het beantwoorden van mijn hulpvraag.

Mariëlle van Asperen

==================================================